Kerstman

Verras je kleine spruit en nodig vandaag nog

De Kerstman uit

Theaterbureau Amuzanto kreeg de belangrijke taak van De Kerstman om zijn drukke agenda te beheren , dit doen we dan ook met de grootste zorg en perfectie.

Welk kind droomt er nu niet van een persoonlijk bezoek van De Kerstman vergezeld door zijn elfje ? Dit is een belevenis die ze nooit meer vergeten , daarom is bet belangrijk dat u DE ECHTE  Kerstman laat langskomen !  DE ECHTE KERSTMAN betekent voor ons geen zatte nonkel of hulpKerstman met de schoenen aan van papa... Maar een professionele acteur met  net  haarwerk , prachtig handgemaakt kostuuum en vergezeld door één of meerdere perfect uitgedoste Elfje(s) / kerstvrouwtje(s)

Onze uitvoerders maken deel uit van een ervaren team van acteurs en animatoren. Neem geen risico's en ga voor kwaliteit !

HUISBEZOEK

Het is mogelijk een tekstje voor te bereiden met eventueel een aantal weetjes en positieve opmerkingen en dit aan ons te bezorgen , alsook eventueel speelgoed. Wij zorgen voor de rest ! ( inclusief snoepgoed). De Kerstman is vergezeld door zijn trouwe helper ( Elfje ) die zorgt voor de nodige ambiance !

duur : 25 a 35 min ( afhankelijk van het aantal kinderen )

prijs : vanaf 50,00 euro

View the embedded image gallery online at:
https://www.amuzanto.be/kids/kerstman#sigProId5b55ac7659

BEDRIJFSBEZOEK / VERENIGING / KERSTMARKT

bedrijven , verenigingen , winkels , scholen , rusthuizen , noem maar op. Wij zorgen voor een perfecte invulling van U Kerstfeest.

duur : 60 tot 120 min. ( afhankelijk van het aantal kinderen)

prijs : vanaf 225euro ( afhankelijk van de locatie , aantal Elfjes .. )

View the embedded image gallery online at:
https://www.amuzanto.be/kids/kerstman#sigProIddcd55168bc

Neem geen risico's en kies voor topkwaliteit !

Wist u dat?

Theaterbureau Amuzanto succesvol deelnam met twee acts aan Belgium's got talent!