Biografie Kenny Van Quickelberge of Kenny Blitz

Geboren op 02/01/1981 te Gent

Kenny volgde hotelmanagement en heeft samen met Els van Campenhout 'Bal populair' opgericht. Kenny is een echte duizendpoot, als kind was hij betoverd door theater, goochelen, komedie en illusies.  Dit is uiteindelijk een stuk van zijn leven is geworden. Hij stond immers altijd op de eerste rij om mee te doen bij een toneelstuk of playbackshow op de school. Als van bij de eerste goocheldoos wist hij dat mensen animeren hem in de vingers zat.
Bal populair is opgericht in 2009 en na het harde werk in 2012 beloond met een ' ster '.  Verder doet Kenny allerhande animatie en toen hij Jasper leerde kennen klikte dat goed zowel op vriendschappelijk als professioneel vlak.  Eens de vraag kwam om een duo show te doen als goochelaar en clown moest deze niet lang nadenken. Zo zijn alle vormen van animatie ingevuld, zowel voor jong als oud. In 2013 nam heel succesvol deel aan het VTM programma Belgium got’s Talent !

In 2015 stapt hij samen met Jasper mee in het avontuur van AMUZANTO als artistiek ontwerper zorgt hij voor de leiding op en achter de schermen van amuzanto.

Wist u dat?

Theaterbureau Amuzanto succesvol deelnam met twee acts aan Belgium's got talent!