Biografie Jasper D’Haese of Jaspie 

clown jaspie

Secretatis Amuzanto

Geboren : 23/03/1991 te Dendermonde

  • Jasper was nog jong toen hij door de showbizz microbe werd gebeten. Tijdens zijn jeugd speelde hij al mee in toneelstukjes en deed mee aan diverse verkleedpartijtjes , zo kon hij meteen zijn eerste publiek (de familie) bekoren!
  • Jasper zag tijdens de zomer van 2002 een aantal clowns en goochelaars aan het werk. Het was meteen duidelijk , dit wou Jasper ook doen ! Mensen aan het lachen brengen , amuseren , entertainen!
  • Toen Jaspie 13 werd in 2003  stelde hij zijn eerste echte show voor op de kermis te Hofstade bij Aalst.
  • Zijn enige droom was om beroepsartiest te worden… en ja hoor , na zijn studies als KOK vijf jaar later was het zover, Jaspie werd beroepsartiest!! 
  • In 2009 leerde Jaspie de muzikale clown uit Blankenberge Tony Frats kennen in het artiestenbureau waar ze beiden voor wekten. Als snel ontstond een hechte vriendschapsband zowel op als naast het podium , kort nadien ontstond de eerste voorstelling 'Music Maestro' waarin Jaspie zich profileert als Goochelaar en Tony Frats als muzikale clown. In 2010 werd deze voorstelling opgevolgt met een tweede voorstelling genaamd : 'Tante Esther' gericht naar zowel kinderen als volwassenen.
  • In 2011 werd Jaspie ontdekt door het theater productiehuis van Paul Coppens genaamd : PACO PRODUCTIES , daar speelt hij mee in diverse educatieve theatervoorstellingen zoals SWING SINT , VROLIJK VEILIG MAGIC STORY , ... In deze stukken wordt er geprobeerd de kinderen op een educatieve en leuke manier iets bij te brengen. 
  • In de eindejaarsperiode van 2011 leerde Clown Jaspie Kenny Van Quickelberge (Alias Kenny Blitz) kennen. Als snel was het duidelijk dat dit zowel op vriendschappelijk als op professioneel gebied klikte , als snel ontstond naast Jaspie & Frats het nieuwe duo  : Jaspie & Blitz. Het vrolijkste duo van Vlaanderen blijkt dit al snel ! Ze toeren door heel het land op grote en kleine evenementen. Als snel komen de eerste gadgets er , Jaspie & Blitz kleur en spelletjesboek , Blitz eerste goochelboek , diverse spelletjes en zelf echte toverstafjes ! Dit hebben zij te danken aan ‘Hanzz karikaturen’
  • In 2013 nemen Clown Jaspie en Blitz beiden deel aan het VTM-Prgramma Belgium got’s Talent , van de 2000 deelnemers blijven zij over bij de top 50. Ondanks een staande ovatie en drie ja’s van de Jury mochten zij tijdens de call back ronde helaas niet mee naar de live shows.
  • In het najaar van 2013 willen Jaspie en Blitz de samenwerking uitbreiden en besluiten ze de handen in elkaar te slaan in een nieuw avontuur. Als twee  jonge artiesten onder één dak besluiten ze het theaterbureau AMUZANTO op te richten. Een jong en dynamisch bedrijf bloeit uit tot een vaste waarde in de wereld van entertainment.

Wist u dat?

Theaterbureau Amuzanto succesvol deelnam met twee acts aan Belgium's got talent!